x
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Toner Dolumdaki Hatalar!

Toner Dolumdaki Hatalar!

14.06.2021

İş dünyasının gelişmiş teknolojik araçlarla desteklenmesine rağmen, yazıcılar hala bir ofisin en önemli araçları arasında yer alıyor. Durum böyle olunca gerek yazıcı modeli, sistem veya kullandıkları toner şekli oldukça önem kazanıyor. Verimli çalışmanın ilk koşulu, keyifli bir ortamda, düzeni aksamayan ofis araçlarıdır.

Yazıcılar konusunda toner dolumu basit bir işlem olarak görülmekle birlikte, aslında söz konusu işlem oldukça dikkat ve bilgi gerektiren bir uğraş.

Doğal olarak, isteyince hemen toner dolumu işine girmeniz veya toner gerektiğin de, önünüze gelen ilk, toner doldurma işiyle uğraşandan hizmet almanız doğru değil. Çünkü bu işi yapanlarında temel bazı bilgilere haiz olması gerekiyor.

Aksi takdirde dolum yaptıran müşterinin, zarar görmesi kaçınılmaz. Yani toner dolumu iyi bir yere yaptırılmadığında,  yazıcınız da sorunlar çıkabileceği gibi yazı kalitesi veya sayısında da sıkıntı oluşabiliyor.

Toner Dolumu, Kime Yaptırılmalı?

Peki, bu durumda  “kime güvenip toner dolum yaptırmak gerekir” sorusu akla geliyor. Unutmamak lazım, gelişen teknoloji sayesinde uzaktan da toner dolumu yapılabiliyor. Bu konuda toner dolum hizmeti veren firmalar, genel olarak bu işin hakkını veriyor.

Text Toner, bu anlamda piyasada olan ve iş kalitesi ile güvenilir olan firmaların başında geliyor. Piyasada yaptığı sorunsuz ve kaliteli işlerle bilinen Text Toner, size bir anlamda profesyonel ve sorunsuz hizmet sunuyor.

Toner Dolum Hizmetini Kimler Yapmalı?

Toner dolumu yapacak olan kişi ve firmaların bu işle alakalı mutlaka bir altyapısının olması gerekiyor. Öyle ki, bu işle uğraşan firmaların size daha kaliteli bir hizmet sunumu için her model ve marka için ayrı ayrı toner tozu bulundurmak zorunda. Veya toner dolum hizmeti için uygun bir havalandırma yapısı ile toneri taşırken uygun koşullara sahip olması gerekiyor. Kısacası, her işte olduğu gibi burada da, standartlara uygun alt yapı ve dolum hizmetinin verilmesi gerekiyor.

Toner dolum hizmeti mutlaka iş bilen personeller tarafından yapılmalı, aksi halde hem tonere hem de kendi sağlığınıza zarar verebilir. Öte yandan, sağlıksız yapılan toner dolumu da sizin sağlığınızı tehdit eder. Çünkü toner tozu insan sağlığına çok zararlı bir madde ve toner dolumunun kesinlikle deneyimli kişiler tarafından yapılmalı.

Blog Son Eklenenler
Brother Yazıcının Drum Ünite, tamburu ve toneri nasıl sıfırlanır?
Brother Yazıcınızın, Tamburu, Drum Ünitesi ve Toneri nasıl sıfırlanır? Brother yazıcınız var ve toneri bittiğinde, değiştirdiğiniz halde yazıcınız tonerin bittiğini göstermeye devam ediyor.  Problem Değil kısaca bu durumun nasıl düzelteceğinizi anlatıyoruz. Bazen Brother Marka yazıcıların mekanik olarak bu tip hatalar verebilir ve toner ve drum ünitesini değiştirdiğiniz halde Toneri Değiştir, Toner Az Hatası göstermeye devam eder. Eğer bu problemle karşılaştıysanız, söz konusu tonerin Orijinal brother toner veya Muadil brother toner uyumlu olması ile alakalı bir problem yoktur, bu arıza belli belirsiz oluşur. Her iki durumda da, çözüm basittir. Yazımızın devamında bu basit adımlarla hızlıca çözüme ulaşın. Brother yazıcınızın tonerini sıfırlama talimatları;
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.