x
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
TONER DOLUMU

TONER DOLUMU

14.06.2021

TONER DOLUMU


Boş toner ve Kartuşunuzun dolum işlemidir. Oldukça hassas bir işlemdir ve dolum esnasında dikkat edilmesi gereken birden fazla unsur bulunmaktadır. Toner dolum esnasında ortaya çıkan kimyasal gazlar ve tozlar insan sağlığı açısından oldukça tehlikelidir ve ciddi sonuçlar doğurabilir.

   Toner dolumu sırasında sırasıyla, bütün parçalar sökülür ve temizlenir. Deforme olan parçaların yerini yeni parçalar alır ve en uygun toner tozuyla doldurulup kapatılması gerekir. Eğer evde kendim halledebilirim diye düşünüyorsanız oldukça yanlış bir karar vermiş olursunuz. Hem sağlığınıza hem de toner de büyük bir zarar oluşturmuş olursunuz. En basit örnekle toner akıtır ve yazıcınızı temizlemek, toneri ise çöpe atmak zorunda kalırsınız.  Muadil tonere dolumdan daha fazla ücret ödemekle kalmaz birde sağlığınıza ciddi zarar vermiş olursunuz.

    Emin olmadığınız yerlerden “ucuz toner dolumu”  kulağa hoş gelebilir ama kaliteli baskı yapılması ve yazıcınızın uzun ömürlü olmasını istiyorsanız dikkat etmeniz gereken unsur ucuz dolumdan kaçınmaktır. Toner dolumunda kullanılan toz kartuşunuzun parçalarıyla uyum sağlaması gerekmektedir. Konusunda uzman kişiler tarafından yapılan kartuş dolum işlemleri hem yazıcınızı hem de maddi açıdan cebinizi pozitif etkiler.

   Bu anlamda merdiven altı olarak tabir edilen yerlerden mutlaka kaçınıp, kesinlikle güvenirliğinden emin olduğunuz yerlerde toner dolum işlemi yaptırmalısınız.

   Text Toner profesyonel dolum sağlamakla kalmaz her iki anlamda da sizi korur ve sıkıntı yaşamanızı minimum seviyeye indirir.

Blog Son Eklenenler
Brother Yazıcının Drum Ünite, tamburu ve toneri nasıl sıfırlanır?
Brother Yazıcınızın, Tamburu, Drum Ünitesi ve Toneri nasıl sıfırlanır? Brother yazıcınız var ve toneri bittiğinde, değiştirdiğiniz halde yazıcınız tonerin bittiğini göstermeye devam ediyor.  Problem Değil kısaca bu durumun nasıl düzelteceğinizi anlatıyoruz. Bazen Brother Marka yazıcıların mekanik olarak bu tip hatalar verebilir ve toner ve drum ünitesini değiştirdiğiniz halde Toneri Değiştir, Toner Az Hatası göstermeye devam eder. Eğer bu problemle karşılaştıysanız, söz konusu tonerin Orijinal brother toner veya Muadil brother toner uyumlu olması ile alakalı bir problem yoktur, bu arıza belli belirsiz oluşur. Her iki durumda da, çözüm basittir. Yazımızın devamında bu basit adımlarla hızlıca çözüme ulaşın. Brother yazıcınızın tonerini sıfırlama talimatları;
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.