x
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Toner Dolumu Nasıl Yapılmaktadır?

Toner Dolumu Nasıl Yapılmaktadır?

14.06.2021

Toner dolumu birçok yerde birçok kişi tarafından yapılmaktadır. Fakat bu yapılan dolumların ne kadar kaliteli olduğu aşikârdır. Toner dolumların da sıkıntı yaşamak istemiyorsanız güvenilir ve kaliteli yerlerden dolumlarınızı yapmanızı önermekteyiz.  Tabiki toner dolumu hakkında yazımızda birkaç noktaya değinmek istiyoruz. Öncelikle toner dolumu dediğimiz işlem asla ve katiyen evde kendi başınıza yapılmaması gereken bir işlemdir.

 Birçok internet ortamındaki videolar da ve yazılarda genellikle okuyup ve gördüğünüz durum toner dolumları evde yapılabilir firmalara ve ya başaklarına yaptırmayın kendiniz yapın diye bir çok başlık görürsünüz. Evet dolum evde yapılabilir ama sağlığınızı önemsemiyorsanız evde yapabilirsiniz. Biz sizleri uyarmak ve gerekli tüm sağlam bilgileri güvenilir şekilde vermekle yükümlüyüzdür.

Toner dolumu evde yapılmaya kalkınırsa olacaklar şöyle anlatılabilir. Toner içerisini açtığınızda toner içindeki tozlar havaya uçuşacaktır bu uçuşan toner tozları gözlere temas ettiğinde çok ciddi anlamda göz sağlığınıza hasar vermektedir. Bununla birlikte bir diğer zararı ise havada uçuşan tozları soluduğunuzda o tozlar akciğerinize kadar ulaşır ve bulaşır ve bu bir hastalığa yol açmada önemli bir rol oynayabilir. Son olarak toner dolumları sırasında açılan toner içeresinin çok temiz bir şekilde ve kaliteli bir şekilde içi temizlenmez ise yaptığınız dolum bir işe yaramayacaktır ve yazıcıdan istediğiniz verimi alamayacaksınızdır.

Bu yüzden hem sağlığınız hem para kaybınızı önlemek için toner dolumlarını güvenilir kaliteli firmalardan yapmanızı öneririz.

Birçok dolum yapılan yerde mahalle araları ve bazı firmalarda kaliteli toner dolumu yapılmamaktadır. Bu durumu kısaca sizlere şöyle açıklaya biliriz bazı kişiler ve kurumlar sizlerin cebinizden paranızı fazladan almak için toner dolumlarını ve bakımlarını tam olarak yapmamaktadır. Biz sizlere sakın mahalle aralarında toner dolumu yaptırmayın demiyoruz daha doğrusu sizlere esnafları kötülemiyoruz eğer güvendiğiniz ve kaliteli bir iş yaptığına inandığınız yerlerde tabiki toner dolumlarınızı yaptırabilirsiniz.

Paranızı bir diğer şekilde şöylede cebinizden çalabilirler toner dolumlarında içerisi açıldığında içinde bir tane yazıcının yazmasını sağlayan chip vardır bu chipleri dolum yapan kişiler veya kurumlar her dolumda değiştirmektedir. Buda size maddi kayıp olarak geri dönmektedir. Fakat bu chip her seferinde değiştirmek chip’i her dolumda resetlete bilirsiniz. Bu sayede cebinizden fazla para çıkmayacaktır.

Texttonerde dolum yaptırmak istediğinizde tonerlerinizi kurye yoluyla ücretsiz bir şekilde evinizden alıp firmamıza getiriyoruz buradaki profesyonel elemanlarımız tarafından temizlik işlemleri ve dolumu yapıldıktan sonra üç ayrı teste girmektedir. Testten geçen tonerler güzel bir şekilde paketlenip tekrar kurye yoluya kapınıza kadar tekrardan getirip teslim etmekteyiz.

Güvenilir, kaliteli ve sağlam yapılan bir iş istiyorsanız text toneri seçin. 

Blog Son Eklenenler
Brother Yazıcının Drum Ünite, tamburu ve toneri nasıl sıfırlanır?
Brother Yazıcınızın, Tamburu, Drum Ünitesi ve Toneri nasıl sıfırlanır? Brother yazıcınız var ve toneri bittiğinde, değiştirdiğiniz halde yazıcınız tonerin bittiğini göstermeye devam ediyor.  Problem Değil kısaca bu durumun nasıl düzelteceğinizi anlatıyoruz. Bazen Brother Marka yazıcıların mekanik olarak bu tip hatalar verebilir ve toner ve drum ünitesini değiştirdiğiniz halde Toneri Değiştir, Toner Az Hatası göstermeye devam eder. Eğer bu problemle karşılaştıysanız, söz konusu tonerin Orijinal brother toner veya Muadil brother toner uyumlu olması ile alakalı bir problem yoktur, bu arıza belli belirsiz oluşur. Her iki durumda da, çözüm basittir. Yazımızın devamında bu basit adımlarla hızlıca çözüme ulaşın. Brother yazıcınızın tonerini sıfırlama talimatları;
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.