x
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Neden Toner Dolumu?

Neden Toner Dolumu?

14.06.2021

Neden Toner Dolumu?

Birçok firma biz şöyle toner doldururuz biz böyle toner dolumu yaparız diye hava atarlar. Ancak en önemli soruyu sormazlar. Nedir peki bu önemli soru hemen söyleyeyim. Toner dolumu mu yoksa sıfır toner mi? Ha birde muadil toner var. Gelin bunları tek tek inceleyelim.

Toner dolumu;

                Belki de en önemli konumuz burada toner dolumu olsa gerek. Çünkü belki sizin gözünüze gelmeyecek olsa da genel olarak düşündüğünüz de gerek sizin bütçenize gerek se ülke ekonomisini düşündüğünüz de inanılmaz değerler ortaya çıkmaktadır.  Nedir peki bu değerler. Her şeyden önce gerek kesenize yani sizin bütçenize inanılmaz etkisi vardır. Normal çıktı aldığınız bir yazıcı da orijinal toner kullanarak 5 veya 10 katı fiyat ödemeniz mümkün. Basit bir hesap yapalım, orijinal bir toneri almak istediğinizde en kötü şartlarda 200 – 300 TL ödemeniz gerekiyor. Oysa aynı toneri dolum yaptırmak isterseniz bu meblağ 30TL ye kadar düşmektedir. O zaman neden 10 katı bir bedel ödeyelim.

                Diğer bir bakış açısı ise muadil toner, evet birçok kişi muadil toneri kötü bir şey yâda yazıcıya zarar verecek bir şey olarak görmektedir. Ama unutmamak gerekir ki muadil tonerin temeli geri dönüşüme dayanmaktadır.  Yani siz bir muadil toner aldığınızda aslında gerek kendi bütçenize gerek se ülke ekonomisine katkıda bulunduğunuzu bilmeniz gerekiyor. Hata doğaya bile faydanız olduğunu da söyleyebiliriz. Çünkü her bir sıfır tonerin üretilmesi için gereken malzemeye gerek kalmamıştır.

                Peki size tekrar sorarım orijinal bir toner alıp bir sürü parayı çöpe atmak mı yoksa toner dolumu ile bu işlemi çok daha ucuza yaptırmak mı daha mantıklı. Bizce cevabı zaten belli kesinlikle toner dolumu, çünkü hem size hem de ülkemize faydalı bir işlemdir. Burada asıl sorulması gereken soru şudur. Kime toner dolumu yaptırırız. Asıl soru belki de budur. Bu bağlamda size kesinlikle ama kesinlikle text toneri tavsiye ederiz.             

                Son sorum neden text toner?
               Hemen bunu da cevaplamaya çalışayım. Bazen kaliteli para ile satın alırsınız bazen de kaliteli hizmeti uygun fiyata alırsınız.  İşte size kaliteli bir toner dolum hizmeti yada kaliteli bir muadil toner hizmetini birinci sınıf bir işçilik ile size sunacak olarak text toneri tavsiye ederiz. Text toner, muadil toner hizmeti ile size bir telefon kadar yakındır. 0212 324(1)325 Pbx

                

Blog Son Eklenenler
Brother Yazıcının Drum Ünite, tamburu ve toneri nasıl sıfırlanır?
Brother Yazıcınızın, Tamburu, Drum Ünitesi ve Toneri nasıl sıfırlanır? Brother yazıcınız var ve toneri bittiğinde, değiştirdiğiniz halde yazıcınız tonerin bittiğini göstermeye devam ediyor.  Problem Değil kısaca bu durumun nasıl düzelteceğinizi anlatıyoruz. Bazen Brother Marka yazıcıların mekanik olarak bu tip hatalar verebilir ve toner ve drum ünitesini değiştirdiğiniz halde Toneri Değiştir, Toner Az Hatası göstermeye devam eder. Eğer bu problemle karşılaştıysanız, söz konusu tonerin Orijinal brother toner veya Muadil brother toner uyumlu olması ile alakalı bir problem yoktur, bu arıza belli belirsiz oluşur. Her iki durumda da, çözüm basittir. Yazımızın devamında bu basit adımlarla hızlıca çözüme ulaşın. Brother yazıcınızın tonerini sıfırlama talimatları;
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.