x
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Muadil Tonerin Zararı Var mıdır?

Muadil Tonerin Zararı Var mıdır?

14.06.2021

Aslında kullandığımız tüm tonerler zararlıdır. Ancak geri dönüşüm alanında kullanılan geri dönüşüme verilen yani toner dolumu yapabilen tonerler geri dönüşüm olma ihtimali olduğu için tekrar kullanım imkânı olmasından dolayı oluşan toner zararlarını en az seviyeye indirmektedir.  Ve oldukça ’da kolay elde edilen muadil toner dolum yapılabilen bir özelliği sayesinde ekonomik durumda da biz kullanıcıları sarsmaz hatta faydası olur.

Toner dolumu işlemleri hakkında yayınlanan birçok tez ve okuduğumuz birçok makale var. Ve bu başlıklar altında faydalarını ve zararlarınızda okuyoruz. Bizlerin burada dikkate aldığımız konu hakkında siz okurlarımızla hem fikir olmamız gerekiyor.

Sizler evleriniz ’de toner dolumlarını sakın kendi başınıza yapamayın aksi takdirde ciddi sağlık sorunları geçirirsiniz. Bu muadil toner dolum veya toner dolum işlemleri uzman ekipler tarafından yapıldığı zaman bir sakınca göstermemektedir.  Muadil toner dolumunun anlamı daha önceden kullanılmış olan tonerler eşyalarınızın bittiğinde tekrardan dolum yapılması demektedir.

Bu dolum işlemlerinizi tabi ki bu işlemlerinizi kaliteli firmalardan yaptırmalısınız. Eğer kaliteli firmalar tarafından yaptırmazsanız hem cebiniz yanar hem de sağlığınız açısından risklidir. Bu dolum işlemleri özel maske ve eldivenler takılarak yapılan işlemlerledir. Ne kadar internet üzerinde “artık toner dolumlarınızı evde yapabilirsiniz” başlıklarını görseniz bile bu işlemi sakın ama sakın evde yapma çabasına girmeyin yoksa zararlı olan sizler olursunuz. Bizler insan sağılığına önem verdiğimiz için bu konular hakkında sizleri bilinçlendirmek ile yükümlüyüz.

Muadil toner ve toner dolumlarınızı www.texttoner.com firmasından rahatlıkla yaptırabilirsiniz. Yıllardır verdiği hizmet sayesinde müşterileri hem memnun etmiş hem de güvenlerini kazanmışlardır.

Sizlerde sağlam ve kaliteli bir yerde muadil toner dolumlarınızı yaptırmak istiyorsanız önerdiğimi texttoner firmasını deneyin deriz. 

Blog Son Eklenenler
Brother Yazıcının Drum Ünite, tamburu ve toneri nasıl sıfırlanır?
Brother Yazıcınızın, Tamburu, Drum Ünitesi ve Toneri nasıl sıfırlanır? Brother yazıcınız var ve toneri bittiğinde, değiştirdiğiniz halde yazıcınız tonerin bittiğini göstermeye devam ediyor.  Problem Değil kısaca bu durumun nasıl düzelteceğinizi anlatıyoruz. Bazen Brother Marka yazıcıların mekanik olarak bu tip hatalar verebilir ve toner ve drum ünitesini değiştirdiğiniz halde Toneri Değiştir, Toner Az Hatası göstermeye devam eder. Eğer bu problemle karşılaştıysanız, söz konusu tonerin Orijinal brother toner veya Muadil brother toner uyumlu olması ile alakalı bir problem yoktur, bu arıza belli belirsiz oluşur. Her iki durumda da, çözüm basittir. Yazımızın devamında bu basit adımlarla hızlıca çözüme ulaşın. Brother yazıcınızın tonerini sıfırlama talimatları;
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.