x
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Kartuş

Kartuş

14.06.2021

Kartuş 

Çağımız gelişiyor insanlarımız gelişiyor teknoloji gelişiyor biz bunların nimetlerinden son demlerine kadar faydalanmaya çalışıyoruz. Peki, sizler hiç teknolojik aletler hakkında bilgi sahibi oldunuz mu? Tabiki olmuşsunuzdur fakat insanların bazen önemsiz görüp umursadığı teknolojiler bazen en kıymetli teknolojiler oluyor. Hadi Kartuş teknolojisine bir göz atalım.

Teknoloji okadar fazla gelişti bunun yanında birçok dalda gelişim sağlanmıştır. Bunlardan biriside yazıcılar kartuşlardır. Biz her ne kadar kartuş dolumu desekte bu işin aslı toner dolumudur. Birçok yazıcı bunların yanında birçok kartuş modeli gelişmiştir. Ucuz kartuşlardan ırak durmanızı tavsiye ederiz kalitesi fena olmakla beraber cebinizi yakarak size maddi yitik sağlamaktadır. Sizlere kısaca bilinmeyen kaliteli olmayan kartuş alacağınızda başınıza gelebilecek olayları anlatalım. Satın aldığınız kartuş çok ömrü dayanmadan bitecek veya bozulacak misal olarak biten kartuşları doldurmak için muhtelif firmalar veya taraf mahallede esnafları vardır. Kartuşları firmalardan dolum yaptırmanız daha sağlıklı olacaktır.

Biz demiyoruz taraf mahalle esnafı fena amel performansı sağlıyor hayır tabikide aralarında işlerini hakkıyla yapan insanlarda mevcut elbet ancak böle esnaf bulursanız dolumunuzu oradan yaptırınız. Kalitesiz güvensiz yerde dolum yaptırdığınızda. Dolumu yapmaz yani çeyrek olarak doldurur size tam dolum yapıldı denmektedir. Fakat tekrardan ürünü teslim yaptıkları davranış müşterinin parasını aşırmak gibi şeydir. Nedeni kartuşu aldığınızda kartuş hızlıca tükenecek tekrardan aynı işlemi yaparak yanlarına  uğrayıp dolum yapmak zorunda kalacaksınız. Bunlara dikkat etmenizde aka yarar mevcut nakit tuzağına sakın düşmeyiniz.

Kartuş dolumları internette yayılan haberlerin aksine evde asla yapılmaması gereken işlemdir. Sağlığınız açıdan ağırbaşlı ziyan görebilir. Dolumu yapan kaliteli firmalar vardır. Dolum işlemlerinizi sıhhat şekilde buralardan yapmanızı tavsiye ederiz. Misal olarak Texttoner’de gerçekleştirirseniz işlemi öncelikle kurye yoluyla parçanız evinizden alınarak firmamıza getiriliyor burada parçanın problemi mevcut denetim edildikten sonra dolum işlemine geçiliyor. Dolum yapılmadan evvel mühim noktalardan birisi kartuşun tamamen düzgün şekilde temizlenmesi gerekmektedir. Ters takdirde kartuşunuzdan istediğiniz verimi alamayacaksınızdır.

Kartuş dolumları sırasında chip denilen vaka vardır. chip denilen vaka gerçekleşmektedir bazı firmalar müşterilerinden fazladan nakit için dolumu yaptıktan sonra kartuşta ova yazmayı sağlayan yani beyni chip çıkarıp atar yenisini takar bunun gerekçesini chip çalışmıyor gösterirler her dolum sırasında işlemi gerçekleştirirler.

Kıymetli müşterilerimiz bunun farkında olun atılan Chipler aslında çalışılabilir duruma getirilmektedir. Fakat firmalar nakit için bunu söylemezler chipleri resetleye bilen vardır. Sayesinde chip’inizi resetledikden sonra ilk vakit almış gibi kartuşunuzu kullanabilirsiniz. İşlemleri Text tonerde fazla şekilde gerçekleştire bilirsiniz.

Texttoner kalitesi sizlere sunduğu hizmetleriyle işinde numara olmak yolunda hızlı sağlam adımlar atmış şekilde karşınıza çıkmaktadır. Sağlam kaliteli hizmet istiyorsanız Texttoner seçin.

Blog Son Eklenenler
Brother Yazıcının Drum Ünite, tamburu ve toneri nasıl sıfırlanır?
Brother Yazıcınızın, Tamburu, Drum Ünitesi ve Toneri nasıl sıfırlanır? Brother yazıcınız var ve toneri bittiğinde, değiştirdiğiniz halde yazıcınız tonerin bittiğini göstermeye devam ediyor.  Problem Değil kısaca bu durumun nasıl düzelteceğinizi anlatıyoruz. Bazen Brother Marka yazıcıların mekanik olarak bu tip hatalar verebilir ve toner ve drum ünitesini değiştirdiğiniz halde Toneri Değiştir, Toner Az Hatası göstermeye devam eder. Eğer bu problemle karşılaştıysanız, söz konusu tonerin Orijinal brother toner veya Muadil brother toner uyumlu olması ile alakalı bir problem yoktur, bu arıza belli belirsiz oluşur. Her iki durumda da, çözüm basittir. Yazımızın devamında bu basit adımlarla hızlıca çözüme ulaşın. Brother yazıcınızın tonerini sıfırlama talimatları;
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.