x
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
YENİ NESİL UCUZ MÜREKKEP TANKLI YAZICILAR

YENİ NESİL UCUZ MÜREKKEP TANKLI YAZICILAR

14.06.2021

YENİ NESİL UCUZ MÜREKKEP TANKLI YAZICILAR

1990 ve 2000’li yıllarda araçlarda benzinden tasarruf sağlamak için lpg tüp taktırmanın çok revaçta olduğu ve bu manada önemli bir piyasa oluştuğu ülkemizde, Araba markalarının bu duruma yanıtı da fabrika çıkışlı lpg tanklı araçlar olarak piyasanın bu tasarruf istediğini kendi içinde satış stratejileri ile birlikte çözmektedir.

Şimdilerde aynı konu Yazıcı sektöründe vücut bulmuş durumda,

Püskürtme teknolojisiyle çalışan yazıcılara mini bir aparat ile mürekkep tankı eklenerek çok ucuza üretilenbu teknoloji. Bu firmaların Binlerce lira kartuş ücreti ödediğimiz sektörlerinde kartuş satışlarını önemli ölçüde bir infial yarattı.

Piyasadaki bu hareketliliği ve boşluğu profesyonel bir strateji ile İnovasyon ve Arge faaliyetleri ile buluşturarak Normale göre daha uygun ve Garanti altında ürün satışı ile

Bu mantığı Bir marka adı altında piyasalara daha sonra herhangi bir ayrı bedel (Tank, Bakım v.b.) ödemeden mürekkepleri ile tamamlayarak yıllarca problemsiz kullanılabilecek bir ürün ortaya çıkarıldı.

Epson, Profesyonel olarak son yıllarda bu kategoride çıkardığı onlarca model ile uygun fiyatları arka arkaya yaptığı yatırımlar ile maliyetlerde baskı sayısı ve adetleri ile sektörde kendine önemli bir yer edindi.

SEKTÖRDE RAKİP ÇOK ÜRÜN YOK

Fakat piyasada dengelerin değiştiği bu savaş Epson markasından sonra Canon ve son olarak da geçenlerde yeni tanklı ürünlerini duyuran HP markası bu payı geriye almak için geç kalsa da ilk lansmanları ile duyurdular.

Canon G Serisi Mürekkep Tanklı Sistemleri

Canon markası PIXMA ürün ailesine yeni etkilediği kullanımı kolay, doldurulabilir mürekkep kartuşlarıyla verimli ve pratik kullanım için tasarlanmıştır.

Uygun maliyetli, yüksek hacimli, mürekkep tasarruflu baskılar almanızı sağlar.

Kompakt ve zarif tasarım, ev veya küçük ofis ortamlarına mükemmel şekilde uyum sağlar.

HP DeskJet GT  Serisi Mürekkep Tanklı Sistemleri

HP DeskJet Gt Kablolu ve kablosuz all-in-one son derece düşük bir sayfa başı maliyetle binlerce sayfa basar. Kolay erişilebilen, dökülmeyi önleyen sistemimiz tüm yüksek hacimli baskı ihtiyaçlarınız için olağanüstü kalite ve güvenilirlik sağlar.

Blog Son Eklenenler
Brother Yazıcının Drum Ünite, tamburu ve toneri nasıl sıfırlanır?
Brother Yazıcınızın, Tamburu, Drum Ünitesi ve Toneri nasıl sıfırlanır? Brother yazıcınız var ve toneri bittiğinde, değiştirdiğiniz halde yazıcınız tonerin bittiğini göstermeye devam ediyor.  Problem Değil kısaca bu durumun nasıl düzelteceğinizi anlatıyoruz. Bazen Brother Marka yazıcıların mekanik olarak bu tip hatalar verebilir ve toner ve drum ünitesini değiştirdiğiniz halde Toneri Değiştir, Toner Az Hatası göstermeye devam eder. Eğer bu problemle karşılaştıysanız, söz konusu tonerin Orijinal brother toner veya Muadil brother toner uyumlu olması ile alakalı bir problem yoktur, bu arıza belli belirsiz oluşur. Her iki durumda da, çözüm basittir. Yazımızın devamında bu basit adımlarla hızlıca çözüme ulaşın. Brother yazıcınızın tonerini sıfırlama talimatları;
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.