x
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Yazıcılarda Kullanılacak 5 Model!

Yazıcılarda Kullanılacak 5 Model!

14.06.2021

Ofis ortamlarının değişmez aktörleri olan yazıcılar, her ortam ve zamanın durum kurtarıcılarıdır. Kadı ki, kullanım alanları ofisle de sınırlı değildir. Farklı model ve tipte olan yazıcılar, aynı zamanda farklı ortamlarda resmi veya özel daire ve işletmelerde de günü kurtaran kahraman modundadır her zaman.

Göz ardı edilemeyen bir durumda yazıcı fiyatlarıdır.  Model ve markalarına göre değişse de, yazıcı  fiyatları zaman zaman bütçeleri zorlar nitelikte oluyor. Çünkü yazıcı edinmekle iş bitmiyor. Baskı sayınıza göre, kağıt ve toner kullanımı  karşınıza çıkacak önemli gider kalemleri arasında yer alacak.

Sonrasında, toner gideri her ne kadar  baskı sıklığına ve kullanım alanına göre değişse de yenilemek gerekecek. Bu ya orijinal veya muadil toner dolumu ila mümkün olacak. Elbette, zaman zaman yazıcınızın bakımını yaptırmanız gerekecek ki, en olmadık zamanda işleriniz aksamasın veya teknik yazıcı sorunları ile karşılaşmayın diye.

Yazıcı Markasını Kullanım Alanı Belirliyor!

Genel olarak yazıcılar elektronik ortamdaki bilgilerinizi kağıda basmamızı olanak sağlayan  elektronik cihazlardır. Bunlar  çoğunlukla; mürekkep püskürtmeli (kartuşlu), lazer (laser, tonerli) ve nokta vuruşlu baskı teknolojisine sahip  yazıcılardır.

Yazıcı markası seçerken, yazıcıyı nerde ve nasıl ne tür bir iş için kullanacağımızın önemi karşımıza çıkıyor. Şöyle ki, eğer sarf malzemeniz düşük maliyetli olsun ve  muadil toner ya da dolum toner kullanmak istiyorsanız; yazıcı markası olarak hp ile canon'u tercih edebilirsiniz.

Çünkü, chip problemi olmayan ve toneri  sıkıntı  üretmeyen  ürünleri bulabiliyorsunuz.  Öte yandan; Xerox, Epson, Lexmark (bir çok firma var) gibi firmaları önermeme nedeni chip'li olmaları oysa;  hp ve canon aynı işlevi  daha makul fiyata görüyor. Bu arada  Samsung’da tüm yazıcıları chip ancak bu sorun küçük bir  yazılımla çözülebiliyor.

Blog Son Eklenenler
Brother Yazıcının Drum Ünite, tamburu ve toneri nasıl sıfırlanır?
Brother Yazıcınızın, Tamburu, Drum Ünitesi ve Toneri nasıl sıfırlanır? Brother yazıcınız var ve toneri bittiğinde, değiştirdiğiniz halde yazıcınız tonerin bittiğini göstermeye devam ediyor.  Problem Değil kısaca bu durumun nasıl düzelteceğinizi anlatıyoruz. Bazen Brother Marka yazıcıların mekanik olarak bu tip hatalar verebilir ve toner ve drum ünitesini değiştirdiğiniz halde Toneri Değiştir, Toner Az Hatası göstermeye devam eder. Eğer bu problemle karşılaştıysanız, söz konusu tonerin Orijinal brother toner veya Muadil brother toner uyumlu olması ile alakalı bir problem yoktur, bu arıza belli belirsiz oluşur. Her iki durumda da, çözüm basittir. Yazımızın devamında bu basit adımlarla hızlıca çözüme ulaşın. Brother yazıcınızın tonerini sıfırlama talimatları;
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.