x
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Toner Dolumu Nedir?

Toner Dolumu Nedir?

14.06.2021

Toner Dolumu Nedir?

Bilindiği üzere insanlar her gün yazıcıalara daha da fazla ihtiyaç duymaktadır. Bu bağlamda özellikle lazer yazıcılar ön plana çıkmaktadır. Üstelik lazer yazıcılar gerek performans gerekse maliyet açısından çok daha uygundur. Ve lazer yazıcıların içerisindeki toner tozu kullanmanıza bağlı olarak azalmaktadır. İşte toner dolumu kısaca biten lazer yazıcınızın tonerinin tekrar doldurulmasıdır.

Peki neden toner dolumu diye düşünebilirsiniz. Çünkü sıfır toner de alabilirsiniz. Bu konuya değinecek olursak toner dolumu sıfır tonere göre çok daha uygun fiyat yani maliyet açısından çok daha uyguna gelecektir. Hemen aklımıza acaba dolum yapılan toner daha mı kalitesiz olur diye düşünmeniz de gayet doğaldır. Evet kısmen haklısınız ancak kaliteli bir toner dolumu ve eğer toner dolumu cihaz ile yapılıyorsa hiç endişe etmeyin. Toner dolumu da en az orijinal toner kadar sağlıklı olacaktır.

Text toner size toner dolumu konusunda profesyonel bir hizmet sunar. Üstelik text toner de bütün toner dolumları garantilidir. Yani içiniz rahat ederek kullanabilirsiniz. Ortalama sıfır aldığınız bir toner 500 sayfa çıktı verirken iddia ediyoruz text toner ile doldurulan bir toner dolumu hizmeti size en az 1.500 çıktı verecektir. Yani toner dolumu sıfır tonere göre daha fazla çıktı verecektir. Sebebi ise sıfır tonerler çoğu zaman demo içerik olarak gelmektedir.

Peki toner dolumunu yaptırmak istediğiniz de nasıl bir süreç işleyecek? Belki de en önemli sorun budur. Çünkü herkesin zamanı değerlidir. Size çok güzel bir haberimiz var text toner İstanbul içi kurye bölgelerine ücretsiz olarak hizmet vermektedir. Yani siz telefon açıyorsunuz text toner sizin ayağınıza kadar gelip tonerinizi doldurmaktadır. Tabi ki toneri orada doldurmuyor ancak size ücretsiz olarak kurye hizmeti sunmaktadır.

Toner dolumu ne kadar sürede yapılacağını da kısaca anlatalım. Toner dolum hizmeti ortalama 1 – 2 saatte biter ancak size ulaşması mesafeye göre farklılık gösterebilir. Sizin için önemli olan bazen hız dan daha önemli kaliteli bir toner dolum hizmeti almanızdır. Yani ortalama tüm Türkiye’ye 1-3 iş günü içinde teslim edilir.

Text toner size sorunsuz çıktı almanızı temenni eder. 

Blog Son Eklenenler
Brother Yazıcının Drum Ünite, tamburu ve toneri nasıl sıfırlanır?
Brother Yazıcınızın, Tamburu, Drum Ünitesi ve Toneri nasıl sıfırlanır? Brother yazıcınız var ve toneri bittiğinde, değiştirdiğiniz halde yazıcınız tonerin bittiğini göstermeye devam ediyor.  Problem Değil kısaca bu durumun nasıl düzelteceğinizi anlatıyoruz. Bazen Brother Marka yazıcıların mekanik olarak bu tip hatalar verebilir ve toner ve drum ünitesini değiştirdiğiniz halde Toneri Değiştir, Toner Az Hatası göstermeye devam eder. Eğer bu problemle karşılaştıysanız, söz konusu tonerin Orijinal brother toner veya Muadil brother toner uyumlu olması ile alakalı bir problem yoktur, bu arıza belli belirsiz oluşur. Her iki durumda da, çözüm basittir. Yazımızın devamında bu basit adımlarla hızlıca çözüme ulaşın. Brother yazıcınızın tonerini sıfırlama talimatları;
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.