x
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Samsung Toner Dolumu

Samsung Toner Dolumu

14.06.2021

Samsung Toner dolumu yapılırken toneri temizlemek çok önemlidir. Buda profesyonellik isteyen bir iştir çünkü temizleme sırasında göz sağlınız ciddi anlamda zarar görebilir. Temizleme sırasında havada uçuşan tozlar gözlerinize temas ettiğinde görme konusunda ciddi bir sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Samsung Toner sağlıklı bir şekilde temizlendiğinde bir sonraki toner dolumu yapıldıktan sonra çıktı çıkarttığınızda kalite bir şekilde çıkar. Sorun yaşamazsınız. Bu yüzden Samsung Toner temizle işlemini işini bilen kişilere yaptırdığınızda hem sağlığınız açısından iyi olacaktır hem de çıktınızı düzgün bir şekilde alabileceksinizdir.

Samsung Toner dolumu sırasında toner ne kadar toz koyacağımız çok önemlidir. Her toner markası bir birine eşit miktarda toner dolum kapasitesine eşit değildir.  Bu işlem çok önemlidir toner dolumu yaparken bu işlem kesinlikle bilinmesi lazımdır. Örnek olarak Samsung ml- 1610 tonerine 90 gr toner dolumu yapılırken,  hp q2612 modelli tonere 120 gr toner dolumu yapılmaktadır.

Toner Dolumunda Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Samsung Toner dolumu sırasında tonerlerin birçoğunda chip mevcuttur. Chipler yazacının yazmamasını sağlamak için monte edilmiştir. Bu firmaların para tuzağıdır. Yenisi aldırıp cebinizi yakmak için böyle bir işlem yapılmaktadır. Onun yerine chip’i tekrar almaktansa chip resetlemeniz size yeterli olacaktır. Bu resetlemeyi yapmak için birçok cihaz mevcuttur.

Text toner olarak biz sizlerin hizmetinizdeyiz her türlü kolaylığı sizlere sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. 

Text Toner sizler için burada.

Blog Son Eklenenler
Brother Yazıcının Drum Ünite, tamburu ve toneri nasıl sıfırlanır?
Brother Yazıcınızın, Tamburu, Drum Ünitesi ve Toneri nasıl sıfırlanır? Brother yazıcınız var ve toneri bittiğinde, değiştirdiğiniz halde yazıcınız tonerin bittiğini göstermeye devam ediyor.  Problem Değil kısaca bu durumun nasıl düzelteceğinizi anlatıyoruz. Bazen Brother Marka yazıcıların mekanik olarak bu tip hatalar verebilir ve toner ve drum ünitesini değiştirdiğiniz halde Toneri Değiştir, Toner Az Hatası göstermeye devam eder. Eğer bu problemle karşılaştıysanız, söz konusu tonerin Orijinal brother toner veya Muadil brother toner uyumlu olması ile alakalı bir problem yoktur, bu arıza belli belirsiz oluşur. Her iki durumda da, çözüm basittir. Yazımızın devamında bu basit adımlarla hızlıca çözüme ulaşın. Brother yazıcınızın tonerini sıfırlama talimatları;
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.