x
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Sahte Ürünlere Karşı Nasıl Dikkatli Olunur?

Sahte Ürünlere Karşı Nasıl Dikkatli Olunur?

14.06.2021

Uzun ömürlü yazıcılar üreten teknoloji firması OKI, bilgi işlem sektöründe bir alman markası olarak karşımıza çıkıyor. Son teknolojiyle donatılmış, renkli yazıcılardan beyaz tonerli yazıcılara kadar geniş ürün yelpazesi bulunuyor. 

Piyasada bulunan orijinal OKI sarf malzemeleri dışında sahte ürünlere de sıkça rastlamak mümkün. Peki sahte ürünlere karşı nasıl dikkatli olunur? OKI, sahte ürünlere karşı orijinal ürünlerin tespiti için kolay bir çözüm sunuyor. Ambalajlı ürünler için geliştirdiği hologram etiketi sayesinde ürünlerin orijinal olup olmadığı anlaşılıyor. Orijinaline çok yakın şekilde tasarlanan bu sahte sarf malzemeleri uygun olmayan koşullarda, suç bağlantılı satış gelirleriyle üretiliyor. 

Kişisel sağlığı tehdit edecek şekilde üretilen sahte sarf malzemeleri piyasada orijinal ürünler gibi satılıyor. Bu ürünlerin istemli olarak satılması, dağıtılması ve kullanılması suç teşkil ediyor. Bu durumun önüne geçerek müşterilerini mağdur etmek istemeyen OKI, geliştirdiği hologram etiketiyle sahte sarf malzemelerinin fark edilmesine olanak sağlıyor. Sadece orijinal OKI sarf malzemelerinde bulunan hologram etiket, taklit edilmeyecek düzeyde tasarlanmış. Bu sayede vatandaşlar ürünün orijinal olup olmadığını kolayca anlayabiliyor. 

ORİJİNAL ÜRÜN NASIL ANLAŞILIR?

- Ambalaj üzerindeki Hologram etiketi farklı açılara çevrildiğinde 4 farklı öğe belirir.

- Ürün ambalajı ve hologram 90º çevrildiğinde, yatay bant pozitif ve negatif arka plan renkleri arasında geçiş yapacaktır.

- Satın alınan sarf malzemelerinin orijinalliğinden emin olmak için hologram etiketindeki güvenlik kodu girilerek orijinallik kontrolü yapılır.

Blog Son Eklenenler
Brother Yazıcının Drum Ünite, tamburu ve toneri nasıl sıfırlanır?
Brother Yazıcınızın, Tamburu, Drum Ünitesi ve Toneri nasıl sıfırlanır? Brother yazıcınız var ve toneri bittiğinde, değiştirdiğiniz halde yazıcınız tonerin bittiğini göstermeye devam ediyor.  Problem Değil kısaca bu durumun nasıl düzelteceğinizi anlatıyoruz. Bazen Brother Marka yazıcıların mekanik olarak bu tip hatalar verebilir ve toner ve drum ünitesini değiştirdiğiniz halde Toneri Değiştir, Toner Az Hatası göstermeye devam eder. Eğer bu problemle karşılaştıysanız, söz konusu tonerin Orijinal brother toner veya Muadil brother toner uyumlu olması ile alakalı bir problem yoktur, bu arıza belli belirsiz oluşur. Her iki durumda da, çözüm basittir. Yazımızın devamında bu basit adımlarla hızlıca çözüme ulaşın. Brother yazıcınızın tonerini sıfırlama talimatları;
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.