x
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Orijinal Tonerler Hakkında

Orijinal Tonerler Hakkında

14.06.2021

Orijinal Tonerler Hakkında

Piyasada tanınmış olan yazıcı üreticileri tarafından kendi lüks markaları ile piyasalara sundukları tonerlere orijinal toner denmektedir.

Peki; Demo Toner nedir sizlere bundan kısaca bahsetmek istiyorum.  Sağlam markaların yazıcıları satarken yanında deneme amaçlı verdikleri tonere demo toner denmektedir. Bu demo tonerler düşük kapasiteli tonerlerdir.

Genel olarak sıfır alınan tonerlerin yanında gelmektedir. Baskı kalitesi düşük olmasından dolayı sıra süreli baskı yapma gücü vardır. Ve baskı kapasitesi kısa zamanda bitmektedir. Bu nedenden ötürü orijinal toner kullanımının önemi artmaktadır.

Hazır yukarıda konuya değinmişken sizlere bahsetmeden geçemeyeceğim değerli müşterilerimiz.  Yazıcı alırken aslında ilk önemli olarak dikkat edilmesi gereken yazıcının fiyatı değil tonerin durumu, fiyatı ve baskı kalitesi önemlidir.

Evet, ne yazık ki orijinal tonerlerin fiyatları yüksektir. Bu sebepten dolayı sizlerde hemen hemen uygun bir fiyat araştırması yapmaya başlayıp sektördeki fiyatları detaylıca araştırıyorsunuz.

Bu aşamaya araştırma aşamasına geçtiyseniz eğer ve bu konu hakkında hiçbir tecrübeniz yok ise ülkede ki sahtekârların tuzağına düşme ihtimaliniz çok yüksektir. Hatta piyasada çok fazla sahte ürün olduğunu çok net olarak görünmektedir.

Orijinal Tonerler Nasıl Anlaşılır

Ne yazık ki öncelikle bu tonerlerin orijinal olup olmadığını ayırt etmemiz çok zordur. Ancak bu işin uzmanlarıyla bu işlemi yaptığınızda rahatlıkla orijinal olup olmadığını anlayabilirsiniz. Biz toner dolumu yapan bir firma olduğumuz için ciddi kurumsal firmalardan bile doluma gelen boş orijinal tonerlerin sahte olduğunu görüyoruz ve şaşırıyoruz. Ciddi kurumsal firmalar bile bu aşamalara pek fazla önem vermiyor. Ama sizler sakın baştan salma araştırmalarla alışverişinizi yapmayın uzman kişi yardımıyla yapın hem cebiniz yanmasın hem de kafanız rahat olsun.

Neden Orijinal Toner Kullanmamız Gerek

Eğer siz toner ’de fotoğraf baskısı ve aydınger baskılar alıyor iseniz. Mutlaka ama mutlaka orijinal toner almanız gerekmektedir. Bundan aksi durumlarda toner dolumu ya da muadil toner yeterli olacaktır merak etmeyin

Blog Son Eklenenler
Brother Yazıcının Drum Ünite, tamburu ve toneri nasıl sıfırlanır?
Brother Yazıcınızın, Tamburu, Drum Ünitesi ve Toneri nasıl sıfırlanır? Brother yazıcınız var ve toneri bittiğinde, değiştirdiğiniz halde yazıcınız tonerin bittiğini göstermeye devam ediyor.  Problem Değil kısaca bu durumun nasıl düzelteceğinizi anlatıyoruz. Bazen Brother Marka yazıcıların mekanik olarak bu tip hatalar verebilir ve toner ve drum ünitesini değiştirdiğiniz halde Toneri Değiştir, Toner Az Hatası göstermeye devam eder. Eğer bu problemle karşılaştıysanız, söz konusu tonerin Orijinal brother toner veya Muadil brother toner uyumlu olması ile alakalı bir problem yoktur, bu arıza belli belirsiz oluşur. Her iki durumda da, çözüm basittir. Yazımızın devamında bu basit adımlarla hızlıca çözüme ulaşın. Brother yazıcınızın tonerini sıfırlama talimatları;
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.