x
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Muadil toner ve Sağlığımız

Muadil toner ve Sağlığımız

14.06.2021

Muadil toner ve Sağlığımız

            Toner dolumu yapan oldukça fazla firma bulunmaktadır. Birçok konuda dikkatsiz davranan firmalarda azımsanmayacak kadar fazladır. Oldukça ince işçilik ve hassasiyet gereken toner dolumu çok basite indirgeniyor. Bu oldukça yanlış bir yaklaşım olmakla beraber oldukça da sakıncalı bir durumdur.  Toner dolum yapacak kişinin dikkatli ve özenli davranması gerekiyor. Dolum yapılacak olan muadil toner bakımı yapılırken oldukça dikkatli ve titiz bir temizleme süreci olduğu için, gerekli dikkati göstermek gereklidir.

            Bunun yanı sıra muadil toner dolumu sırasında sağlık açısından da oldukça dikkat edilmesi gerekmekte. Zira toner dolumu sırasında toz halinde bulunan tonerin nefes alındığında ciğerde enfeksiyon ve zarar verme tehlikesi bulunmaktadır. Bunun sebebi içinde kanserojen maddelerin bulunmasıdır. Olurda temas halinde kalındığı an derhal doktora gidilmesi zaruri bir durumdur. Tüm bunları göz önünde tutarak söylenebilecek şey toner dolumu nu hafife almamak gerektiğidir. İyi temizlenmiş bir muadil toner dolum sırasında hava da toz zerrecikleri yaydığından gözler de dahil bir organa ciddi ve geri dönülmez zararlar verebilir. Toner dolum işlemleri gerektiği gibi düzgün yapılırsa çıktısı da o kadar kaliteli olur. Aksi durumda üzerinde üzerinde izler ve renklerinde bozulma olarak çıktı verir ki bu istenilen bir sonuç olmaz.

             Muadil toner dolumu işlemi sırasında içine koyulan toz un miktarı da önemlidir. Toner dolumu sırasında çok toz koyarsanız çıktınızda kararma olur. Ayrıca toner tozu haznesine gidecektir.

             Bu bilgiler ışığında hafife alınmayacak kadar önemli bir konu olduğunu ve bunu profesyonel dolum yapan güvendiğiniz firmalardan yaptırmanız gerektiği konusunda emin olabilirsiniz. Sağlığınız için ucuz olan yolu denerseniz pahalı sonuçlarla karşı karşıya kalırsınız. Özel maskeler takarak özel dolum odasında ve dikkatli dolum  yapan usta ellerde toner dolumu yaptırmanızı şiddetle tavsiye ediyoruz. Sağlığınızı ciddiye alın lütfen ve toner dolumlarınızı iyi bildiğiniz ve emin olduğunuz firmalara götürün. Eviniz de kesinlikle kendi başınıza asla ama asla yapmayın.



Blog Son Eklenenler
Brother Yazıcının Drum Ünite, tamburu ve toneri nasıl sıfırlanır?
Brother Yazıcınızın, Tamburu, Drum Ünitesi ve Toneri nasıl sıfırlanır? Brother yazıcınız var ve toneri bittiğinde, değiştirdiğiniz halde yazıcınız tonerin bittiğini göstermeye devam ediyor.  Problem Değil kısaca bu durumun nasıl düzelteceğinizi anlatıyoruz. Bazen Brother Marka yazıcıların mekanik olarak bu tip hatalar verebilir ve toner ve drum ünitesini değiştirdiğiniz halde Toneri Değiştir, Toner Az Hatası göstermeye devam eder. Eğer bu problemle karşılaştıysanız, söz konusu tonerin Orijinal brother toner veya Muadil brother toner uyumlu olması ile alakalı bir problem yoktur, bu arıza belli belirsiz oluşur. Her iki durumda da, çözüm basittir. Yazımızın devamında bu basit adımlarla hızlıca çözüme ulaşın. Brother yazıcınızın tonerini sıfırlama talimatları;
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.