x
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Muadil Toner Nedir? Avantajları Nelerdir?

Muadil Toner Nedir? Avantajları Nelerdir?

14.06.2021

Artık, Text Toner sayesinde tüm orjinal tonerleri ve muadil tonerlerin hepsini tek noktada bulamak mümkün olabilecek.

Kaliteli ve en üst seviyede verim alabileceğiniz toner bulmak zaman zaman çok zor olabiliyor. Böylesi zamanlarda, ''Toner satışı yapılan müşteri memnuniyetini her şeyden öncelikli kılan bir firma olsa süper olurdu.'' dediğimiz oluyor. Text Toner sitesi, piyasanın en kaliteli tonerlerini bir arada sunuyor.

Muadil Tonerin Avantajları Nelerdir?

Yazıcı üretici firmaları son yıllarda neler planlıyor ve stratejileri nedir? Bilindiği üzere malzeme fiyatları neredeyse bir yazıcı fiyatına yakın. Mesela, 2 defa toner aldığınızı düşünürsek; aynı paraya çok rahat bir şekilde yeni bir yazıcı alabiliyorsunuz.

Tabi durum böyle olunca ortaya ''Muadil'' denen bir kavram çıktı. Muadil toner, aslında  kalite bakımından orjinali ile eş değer ancak, fiyat bakımından orjinal ürünün yarısı kadar fiyatla satışta. Bu nedenle, kullanıcılar ağırlıklı olarak, muadil toner satışı yapanlara yönelmiş durumda.

Toner Doldurmanın Dezavantajları Nelerdir?

Muadil toner kullanımı, yaygınlaşmasına rağmen toner doldurma işlemi yapan büyük bir kesin bulunuyor. Muadil toner satın almak mümkünken, satın almak pek  karlı bir davranış değil. Öyle ki, bazı yerlerde aynı fiyata bulma şansınız dahi mevcut.

Eski tonerleri kullanmaya devam ettiğinizde ürünün deformasyonu verimi etkileyerek, baskı kalitesinde önemli bir düşüş yaratacak. Text Toner sitesine girip, orjinal ya da isterseniz muadil  toner satın almanız, baskı kalitesine olumlu etki edecek. Üstelik herhangi bir sorunda iadesi  etme şansınız da mevcut.

Muadil Tonerde Önemli Olan Nedir?

Eğer muadil bir toner almaya karar verdiyseniz öncelikle, güvenilir firmaları tercih etmeniz gerekiyor. Öyle ki, müşteri memnuniyetini ön planda tutan herhangi bir aksaklıkta sizi mağdur etmeyecek olan firmaları tercih etmelisiniz.

Text Toner ise, bu alanda yaptığı işlerle müşteri güvenini sağlamış önemli bir firma. Muadil toner alacağınızda, firmayı belirledikten sonra ürünün sıfır olup olmadığına ve paketinde hiç açılmamış olmasına dikkat etmelisiniz.

Blog Son Eklenenler
Brother Yazıcının Drum Ünite, tamburu ve toneri nasıl sıfırlanır?
Brother Yazıcınızın, Tamburu, Drum Ünitesi ve Toneri nasıl sıfırlanır? Brother yazıcınız var ve toneri bittiğinde, değiştirdiğiniz halde yazıcınız tonerin bittiğini göstermeye devam ediyor.  Problem Değil kısaca bu durumun nasıl düzelteceğinizi anlatıyoruz. Bazen Brother Marka yazıcıların mekanik olarak bu tip hatalar verebilir ve toner ve drum ünitesini değiştirdiğiniz halde Toneri Değiştir, Toner Az Hatası göstermeye devam eder. Eğer bu problemle karşılaştıysanız, söz konusu tonerin Orijinal brother toner veya Muadil brother toner uyumlu olması ile alakalı bir problem yoktur, bu arıza belli belirsiz oluşur. Her iki durumda da, çözüm basittir. Yazımızın devamında bu basit adımlarla hızlıca çözüme ulaşın. Brother yazıcınızın tonerini sıfırlama talimatları;
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.