x
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Muadil Toner Hakkında

Muadil Toner Hakkında

14.06.2021

Muadil Toner teknik olarak bir çok yerde açıklaması var. Ama sadece şunu söylemek gerekiyor marka toner kadar pahalı olmayan ve normal tonerle aynı işe yarayan tonerdir. 

Türkiye’deki sahte firmalar onlara kartuş dolumu için gelen insanların kartuşlarını tam anlamıyla bakımlarını yapmayıp ve toner dolumlarını güzel bir şekilde yapmayıp onlara tekrardan teslim ederek tam anlamıyla insanları kandırarak cebini yakarak insanları kasvetsiz bir mutsuzluğa sürerler. Bu yüzden muadil toner dolumlarınızı araştırmadan ve güven sahibi olmadan verdiğiniz firmalar yerine yıllarca bu işi yapmış firmalara vermeniz sizler için daha güzel olacaktır. Sizlere önerebileceğimiz firmalardan birisi ise text toner  yıllardır verdiği hizmet ile insanları etkileyen ve uygun fiyatlarıyla kaliteli hizmet veren bu firma müşterilerini önemseyerek işlerini öle gerçekleştirmektedir.

Ülkemizdeki durumda bu muadil toner durumu çok fazla bilinmemektedir. Bu durumu insanların faydası için tam tersi yapmamız gerekmektedir.  Nedenini ise şöyle açıklaya biliriz, kullandığımız kartuşlar bittiğinde yenisini alarak yeniden kullanmaya başlamaktayız. Yenisini almak sizlere hem zaman kaybı ve hem de ciddi açıdan para kaybı olacaktır. Daha çok bizim insanımızın düşüncesi “yenisini âlimde kurtul im neden uğraşım” düşüncesidir. Bizim sizlere önerimiz ise lütfen kartuşunuz bittiğinizde muadil tonere yönelmenizdir.

Sizlerde eğer çevreye ve insanlara değer veren bir bireyseniz muadil tonere yönelmeniz bu durumlarda çok faydalı olacaktır. Çünkü muadil toner bir nevi geri dönüşüm türüdür. İşte sırf bu yüzden muadil tonere yönelmeniz önemli olacaktır. Muadil toner dolumlarınızı rahatlıkla güvenilir ve kalitesiyle lider olma yönünde ilerleyen  texttoner ile dolum işlemlerinizi yaptırabilirsiniz. 

Evet, Texttoner bu durumda sizlere çok yardımı dokunacak bir firmadır. Firma seçimlerinizi mutlaka araştırarak yapmanızda fayda var.

Blog Son Eklenenler
Brother Yazıcının Drum Ünite, tamburu ve toneri nasıl sıfırlanır?
Brother Yazıcınızın, Tamburu, Drum Ünitesi ve Toneri nasıl sıfırlanır? Brother yazıcınız var ve toneri bittiğinde, değiştirdiğiniz halde yazıcınız tonerin bittiğini göstermeye devam ediyor.  Problem Değil kısaca bu durumun nasıl düzelteceğinizi anlatıyoruz. Bazen Brother Marka yazıcıların mekanik olarak bu tip hatalar verebilir ve toner ve drum ünitesini değiştirdiğiniz halde Toneri Değiştir, Toner Az Hatası göstermeye devam eder. Eğer bu problemle karşılaştıysanız, söz konusu tonerin Orijinal brother toner veya Muadil brother toner uyumlu olması ile alakalı bir problem yoktur, bu arıza belli belirsiz oluşur. Her iki durumda da, çözüm basittir. Yazımızın devamında bu basit adımlarla hızlıca çözüme ulaşın. Brother yazıcınızın tonerini sıfırlama talimatları;
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.