x
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Hp Toner Dolumu Nasıl Yapılır?

Hp Toner Dolumu Nasıl Yapılır?

14.06.2021

Hp Toner dolumu yapılırken önce dolumu yaptıracağınız firmayı iyi seçmek zorundasınız. Sektörde ’ki bazı firmalar işlerini doğru yapmamakla birlikte müşterilerde zor durumda bırakıyor.

Bu neden ’den dolayı dolum yaptıracağınız firmayı doğru seçmeniz önceliğiniz olması lazım. Bu sektörde olanların bazıları çok ucuza da dolum yapabiliyor. Ama bir sorun var ki şurada bu ne kadar güvenilir? Bu çok ucuza dolum yapan firma veya kişiler size ne kadar iyi hizmet sağlıya bilecek?

Bu tarz firmaların yaptığı bazı işlemler var. Ya eksik dolum ya da yarım dolum yaparlar bunun nedeni ise bir daha aynı yere gidip dolum yaptırmanızdır. Bu sayede dolum yapan kişi veya firma bu işlemi size tekrarlattığında daha çok para kazanma durumuna gelmektedir.

Bir diğer uyguladıkları yöntem ise chip değiştirme yöntemidir. Tonerler ’de yazınının yazmasını sağlayan Chipler mevcuttur toner dolumu sırasında firmalar chipleri değiştirerek sizden artı olarak chip parasında almaktadır.

 Ama bu Chipler değiştirilmek yerine resetlenebilir bundan dolaylıda sizin cebinizden fazla para çıkmaz bu chipleri resetlemek için çeşitli cihazlar mevcuttur.

 Dolum işlemlerini Texttoner ’den güvenle yapabilirsiniz.

Hp Toner dolumunda orijinalden daha fazla fayda alırsınız çünkü dolum tam yapılmaktadır. Texttoner’de bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz gerek güvenirliği ile gerek kalitesi ile Text toner ön plana çıkmaktadır.

Peki, dolum nasıl yapılmaktadır. Hp Toner dolumu yapılırken önce tonerin çok iyi bir şekilde temizlenmesi gereklidir. Çünkü iyi şekilde temizlenen bir toner size baskı zamanında çok iyi bir kalite verecektir bunu unutmayın.

İçi açılan Hp Toner ’in gerekli işlemleri yapıldıktan sonra test işlemine gitmektedir. Test işleminden geçen toner evinize kurye yoluyla tekrardan teslim edilir.

Texttoner kalite ve güvenirliğiyle birçok firmanın önüne geçmektedir. Referanslarımızda bunu kanıtlamaktadır. Eğer kalite teli bir hizmet almak istiyorsanız Texttoner’i ziyaret edin.

Blog Son Eklenenler
Brother Yazıcının Drum Ünite, tamburu ve toneri nasıl sıfırlanır?
Brother Yazıcınızın, Tamburu, Drum Ünitesi ve Toneri nasıl sıfırlanır? Brother yazıcınız var ve toneri bittiğinde, değiştirdiğiniz halde yazıcınız tonerin bittiğini göstermeye devam ediyor.  Problem Değil kısaca bu durumun nasıl düzelteceğinizi anlatıyoruz. Bazen Brother Marka yazıcıların mekanik olarak bu tip hatalar verebilir ve toner ve drum ünitesini değiştirdiğiniz halde Toneri Değiştir, Toner Az Hatası göstermeye devam eder. Eğer bu problemle karşılaştıysanız, söz konusu tonerin Orijinal brother toner veya Muadil brother toner uyumlu olması ile alakalı bir problem yoktur, bu arıza belli belirsiz oluşur. Her iki durumda da, çözüm basittir. Yazımızın devamında bu basit adımlarla hızlıca çözüme ulaşın. Brother yazıcınızın tonerini sıfırlama talimatları;
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.