x
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
HP Deskjet 1115 Yazıcı Analizi!

HP Deskjet 1115 Yazıcı Analizi!

14.06.2021

Ofisleri baştacı, yazıcı ve toner ekseninde bu kez de, son zamanlarda ofisler ve ofis kullanım alanlarında  en çok tercih edilen aynı zamanda satışı rağbet görene, “HP Deskjet 1115 Mürekkep Püskürtmeli Yazıcı” hakkında  bazı bilgiler paylaşacağız. Söz konusu yazıcı modeli, yaygın ve rahat kullanım açısından oldukça  popüler bir model durumunda. Şöyle ki, Deskjet yazıcılar “Photoret Precision Teknolojisi” kullanılarak, daha kaliteli renkli veya siyah yazdırma işlemi  yapmaktadır.

HP Deskjet 1115 Yazıcı modeli, aynı zamanda, bir çok farklı  türdeki kağıtları kullanabilmektedir. Öte yandan, “Paralel ve USB Portlarına”da  sahip olan bu tür yazıcılarla hızlı ve kaliteli baskı elde etmek mümkün. Ortalama 600-1200 DPI arasında özelliğe sahip Deskjet’ler  mevcut ve yeni teknolojilerin eklenmesi ile yazdırma hızları  oldukça artırılabiliyor. Aslında bu model mürekkep, püskürtmeli yazıcılar ağırlıklı olarak fotoğraf gibi çıktılarda kullanılıyor.

Ekonomik ve Kaliteli Baskı!

Mürekkep püskürtmeli yazıcılar kâğıt üzerine baskı yapabilmek için sıvı mürekkebe ihtiyaç duyarlar ve nokta vuruşlu yazıcılarda olduğu gibi  şerit kullanılmaz. Örneğin,  normal kâğıtlar dışında aydınger, asetat ve özel kâğıtlara da, “yüksek kalitede” baskı yapılabilmektedir. HP Deskjet 1115 Mürekkep Püskürtmeli Yazıcı dakikada “renkli 16 syf/dk” – “siyah beyaz 20 syf/dk” yazdırma işlemi yapabiliyor. Bilgisayarın USB Portunu kullanan,  4800×1200 DPI baskı kalitesinde A4 çıktılar sağlanabiliyor.

HP Deskjet 1115 Yazıcı (KARTUŞ'unu) incelediğimizde HP 652 Siyah Mürekkep Kartuşu ile yaklaşık 360 sayfa ve HP 652 Üç Renkli Mürekkep Kartuşu  ile 200 sayfa çıktı almak mümkün olabiliyor. Aslında oldukça uygun fiyata elde edilen bu yazıcı türünün kartuşu konusunda uyarmak isteriz keza, kartuş fiyatı  nerede ise  yazıcı fiyatı kadar. Yazıcı cihaz üzerinde yer alan  kartuşlar ise, genellikle doluluk oranları bakımından %50 veya bu civarda oluyor.

Bu nedenle, kısa zamanda yazıcınıza yeniden kartuş  satın almak zorunda olacaksınız. Öte yandan, bu model yazıcı, uzun süre kullanılmadığında yazdırma kafasının kuruması sorunu yaşanabiliyor. Söz konusu, bahsi geçen kuruma sıkıntısı kartuşlar içinde geçerli olduğundan sık sık servise götürmeniz gerekebilir. Bunlarda, HP Deskjet 1115 Yazıcı alacağınızda aklınızda olması gereken sorular arasında olabilir.

Öte yanda HP Deskjet 1115 Yazıcı aldığınızda pakette bulacaklarınız şunlar:

  • HP Deskjet 1115 Yazıcı
  • 2 Adet HP 652 Orjinal Kartuşları
  • 2 adet HP 652 özel Kolay Dolum Seti
  • USB Kablo ve Yazıcının CD vs. tüm aparatları
  • Bu cihazın orjinal kartuşlarını defalarca doldurup kullanabilirsiniz.
  • Orjinal kartuşların üzerindeki chipler, boş uyarısı verse de çıktı almanıza engel değil.

Dar alanlara ve kısıtlı bütçelere uyacak şekilde tasarlanan, yazıcının kurulumu da oldukça  kolaydır.

Blog Son Eklenenler
Brother Yazıcının Drum Ünite, tamburu ve toneri nasıl sıfırlanır?
Brother Yazıcınızın, Tamburu, Drum Ünitesi ve Toneri nasıl sıfırlanır? Brother yazıcınız var ve toneri bittiğinde, değiştirdiğiniz halde yazıcınız tonerin bittiğini göstermeye devam ediyor.  Problem Değil kısaca bu durumun nasıl düzelteceğinizi anlatıyoruz. Bazen Brother Marka yazıcıların mekanik olarak bu tip hatalar verebilir ve toner ve drum ünitesini değiştirdiğiniz halde Toneri Değiştir, Toner Az Hatası göstermeye devam eder. Eğer bu problemle karşılaştıysanız, söz konusu tonerin Orijinal brother toner veya Muadil brother toner uyumlu olması ile alakalı bir problem yoktur, bu arıza belli belirsiz oluşur. Her iki durumda da, çözüm basittir. Yazımızın devamında bu basit adımlarla hızlıca çözüme ulaşın. Brother yazıcınızın tonerini sıfırlama talimatları;
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.