x
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
HP 85A Siyah Orijinal LaserJet Toner Kartuşu

HP 85A Siyah Orijinal LaserJet Toner Kartuşu

14.06.2021

Günlük hayatta ev, ofis ve iş yerlerinde kaliteli baskı elde etmek için HP LaserJet toner kartuşları sizin için ideal bir seçimdir. Kaliteli ve profesyonel baskıyı, HP güvenirliğiyle elde edebilirsiniz. Hem zamandan hem de paradan tasarruf ederek günlük hayatta ihtiyacınız olan baskıları hazırlayabilirsiniz. 

Baskılarınızda kaliteyi yakalamak için HP LaserJet yazıcılarla birlikte Orijinal HP toner kartuşlar kullanmanız gerekir. HP LaserJet yazıcılar ile kalın, net, keskin siyah ve beyaz görüntülü metinler elde edebilirsiniz. HP LaserJet baskı kartuşu kolay değiştirilebilir özelliği sayesinde kullanıcılara güvenilir ve kolay kullanım imkanı sunuyor.  

Belirtimler

Baskı sarf malzemelerinin rengi
Siyah

Baskı teknolojisi
Lazer

Baskı kapasitesi (siyah ve beyaz)
1.600 sayfa

İşletim gereksinimleri

Çalışma ısısı aralığı
10 - 32,5°C

Depolama Isısı
-20 - 40°C

Depolama nemi
% 10 - 90 RH

Boyutlar ve ağırlık

Paket boyutları (G x D x Y)
375 x 113 x 125 mm

Paket ağırlığı
0,83 kg

Blog Son Eklenenler
Brother Yazıcının Drum Ünite, tamburu ve toneri nasıl sıfırlanır?
Brother Yazıcınızın, Tamburu, Drum Ünitesi ve Toneri nasıl sıfırlanır? Brother yazıcınız var ve toneri bittiğinde, değiştirdiğiniz halde yazıcınız tonerin bittiğini göstermeye devam ediyor.  Problem Değil kısaca bu durumun nasıl düzelteceğinizi anlatıyoruz. Bazen Brother Marka yazıcıların mekanik olarak bu tip hatalar verebilir ve toner ve drum ünitesini değiştirdiğiniz halde Toneri Değiştir, Toner Az Hatası göstermeye devam eder. Eğer bu problemle karşılaştıysanız, söz konusu tonerin Orijinal brother toner veya Muadil brother toner uyumlu olması ile alakalı bir problem yoktur, bu arıza belli belirsiz oluşur. Her iki durumda da, çözüm basittir. Yazımızın devamında bu basit adımlarla hızlıca çözüme ulaşın. Brother yazıcınızın tonerini sıfırlama talimatları;
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.