x
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Epson Muadil Toner

Epson Muadil Toner

14.06.2021

Epson Muadil Toner ofis, ticari ve endüstriyel baskılar için gereken hızlardaki meşhur baskı kalitesi, gücünü PrecisionCore teknolojisinden alır. Baskılar Ultra Mürekkep ile daha hızlı kurur. Hedefe tarama işlevleri ve LDAP desteği bu yazıcının ofis ortamına kolayca uyumlu olmasını sağlar.

                Muadil Toner Sezgisel renkli dokunmatik ekran işlevlerin her an kullanılabilir olmasını ve arka manuel kâğıt tepsisi farklı kâğıtlara baskı yapabilmenizi sağlar. Sıfır alınan yazıcı ile birlikte gelen tonerler genelde demo tonerdir. Demo tonerlerin baskı kapasiteleri düşük olduğundan kısa zamanda tükenmektedir. Haliyle yeni bir Muadil Toner almak için mağazanın yolunu tutma zamanı gelmiş demektir.

                İhtiyacınız olan yeni Muadil Toner fiyat etiketine baktığınızda fiyat yüksek geliyor ve gayri ihtiyari “ben yazıcı değil sadece toneri alacağım” diyorsunuz. Tüketici için sıfır yeni Muadil Toner neredeyse yazıcı fiyatıyla aynı olması “büyük sürpriz” oluyor.

                Yeri gelmişken ifade etmeliyiz ki, yazıcı alırken asıl dikkat edilmesi gereken yazıcının fiyatı değil Muadil Toner fiyatı ve baskı kapasitesidir.

                Evet, orijinal Muadil Toner fiyatı oldukça yüksektir. Dolayısıyla hemen daha uygun fiyat araştırması yapmaya başlıyorsunuz. Bu aşamada eğer tecrübeniz yoksa sahtekârların tuzağına düşmeniz oldukça yüksek ihtimaldir. Zira piyasada “s” diye tanımlanan sahte ürünlerin hayli yaygın olduğu gözlemlenmektedir. Bazı “uyanıklar” son kullanma tarihi geçmiş tonerleri, demo tonerleri ya da Muadil Toner leri orijinal toner gibi ambalajlayarak tüketiciyi aldatmaktadırlar.

                Orijinal Muadil Toner Nasıl Anlaşılır?

                Öncelikle ifade etmeliyiz ki kolay anlaşılır bir durum değildir. Ancak uzmanlarca teşhis edilebilmektedir. Toner Dolumu yapan bir firma olduğumuz için ciddi kurumsal firmalardan bile doluma gelen boş orijinal tonerlerin sahte olduğuna zaman zaman şahit oluyoruz.

                Eğer fotoğraf baskı ve aydınger çıktı alıyorsanız mutlaka orijinal toner kullanmanızı öneririz. Aksi durumlarda toner dolumu ya da Muadil Toner yeterli derecede işinizi görecektir.

Blog Son Eklenenler
Brother Yazıcının Drum Ünite, tamburu ve toneri nasıl sıfırlanır?
Brother Yazıcınızın, Tamburu, Drum Ünitesi ve Toneri nasıl sıfırlanır? Brother yazıcınız var ve toneri bittiğinde, değiştirdiğiniz halde yazıcınız tonerin bittiğini göstermeye devam ediyor.  Problem Değil kısaca bu durumun nasıl düzelteceğinizi anlatıyoruz. Bazen Brother Marka yazıcıların mekanik olarak bu tip hatalar verebilir ve toner ve drum ünitesini değiştirdiğiniz halde Toneri Değiştir, Toner Az Hatası göstermeye devam eder. Eğer bu problemle karşılaştıysanız, söz konusu tonerin Orijinal brother toner veya Muadil brother toner uyumlu olması ile alakalı bir problem yoktur, bu arıza belli belirsiz oluşur. Her iki durumda da, çözüm basittir. Yazımızın devamında bu basit adımlarla hızlıca çözüme ulaşın. Brother yazıcınızın tonerini sıfırlama talimatları;
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.