x
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
En Ekonomik Şekilde En Fazla Baskı Nasıl Elde Edilir?

En Ekonomik Şekilde En Fazla Baskı Nasıl Elde Edilir?

14.06.2021

Yazıcı seçiminde toner kalitesi, baskı açısından oldukça önem arz etmektedir. Kaliteli tonerler piyasada oldukça yüksek fiyatlara satılmaktadır. Ancak kullanıcının bütçesini sarsmayan tonerleri de piyasada bulmak mümkün. Piyasada bu tonerleri muadil toner adıyla bulabilirsiniz. Muadil tonerler yazıcı üreticileri tarafından üretilmezler. Başka firmaların ürettiği muadil tonerler yan sanayi ya da orijinal tonere eş değer olarak kullanılır. Muadil toner kullanmak kullanıcıya ekonomiklik sağlar. En fazla baskıyı en ekonomik şekilde elde etmek için muadil toner kullanmak gerekir. 

Kullanıcıya ekonomiklik sağlayan muadil tonerlerin baskı maliyeti oldukça düşüktür. Bu durum çoklu baskı yapan firmalar için oldukça avantajlıdır. En fazla baskıyı en ekonomik şekilde elde etmek için Muadil toner kullanmak firmalara oldukça avantaj sağlar. Muadil toner kullanmak isteyen kullanıcıların merak ettiği en önemli soru yazıcıya zarar verip vermediğidir. Ancak kaliteli muadil toner kullanıldığında yazıcıya herhangi bir zarar gelmez. Kaliteli muadil tonerler gerekli kontrollerden geçerek kullanıcılara ulaştırılır. Muadil toner kullanarak, orijinal tonerlere yüksek fiyat ödemek zorunda kalmazsınız. 

Muadil tonerler dolum yapılan tonerlere göre de avantaj sağlar. Dolum yapılan tonerlerde baskı sayısında azalma yaşanırken muadil toner kullanımında böyle bir problemle karşılaşmazsınız. Muadil tonerlerin baskı sayısında yalnızca %5 oranında kayıp yaşanırken dolum yapılan tonerlerin baskı sayısında ise %50 oranında kayıp yaşanır. Bu durumda muadil toner kullanarak en fazla baskıyı en ekonomik şekilde elde etmiş olursunuz.

Blog Son Eklenenler
Brother Yazıcının Drum Ünite, tamburu ve toneri nasıl sıfırlanır?
Brother Yazıcınızın, Tamburu, Drum Ünitesi ve Toneri nasıl sıfırlanır? Brother yazıcınız var ve toneri bittiğinde, değiştirdiğiniz halde yazıcınız tonerin bittiğini göstermeye devam ediyor.  Problem Değil kısaca bu durumun nasıl düzelteceğinizi anlatıyoruz. Bazen Brother Marka yazıcıların mekanik olarak bu tip hatalar verebilir ve toner ve drum ünitesini değiştirdiğiniz halde Toneri Değiştir, Toner Az Hatası göstermeye devam eder. Eğer bu problemle karşılaştıysanız, söz konusu tonerin Orijinal brother toner veya Muadil brother toner uyumlu olması ile alakalı bir problem yoktur, bu arıza belli belirsiz oluşur. Her iki durumda da, çözüm basittir. Yazımızın devamında bu basit adımlarla hızlıca çözüme ulaşın. Brother yazıcınızın tonerini sıfırlama talimatları;
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.