x
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Demo Toner Kaç Sayfa Basar? Bir Tonerle Kaç Sayfa Yazılır?

Demo Toner Kaç Sayfa Basar? Bir Tonerle Kaç Sayfa Yazılır?

14.06.2021

Yazıcıların eve girmesi ve teknolojinin gelişmesiyle birlikte piyasada bulunan yzıcılara kullanıcıların ilgisi her geçen gün artmaktadır. Kullanıcılar yazıcı modellerini araştırırken akıllarında pek çok soru vardır. Yazıcılarda bulunan tonerler kaç sayfa basar? Demo toner kaç sayfa baskı yapar? Tonerler ne kadar süre kullanılır? Tüm bu soruların cevabını yazımızda bulabilirsiniz.

Piyasada satılan yazıcılar ile birlikte kullanıcılara demo toner veya demo kartuş verilir. Demo toner veya demo kartuşlar yazıcıların içinde iki şekilde bulunur. Kutuların üzerinde Demo Toner ve Tam Dolu Toner şeklinde ibare bulunur. Demo Toner adından da anlaşılacağı gibi tanıtım amaçlıdır. Yazıcının marka ve modeline göre değişiklik gösterir ancak genellikle demo tonerin miktarı %25-50 arasındadır. Tam Dolu Toner ise adından da anlaşılacağı üzere tonerin tam dolu halidir. Tam Dolu Toner bulunan yazıcılar ile 1000 sayfa baskı yapmak mümkün. Demo tonerler ise 250 sayfalık bir baskı sağlar. 

Tonerlerin baskı sayıları mark ve modellere göre değişiklik gösterir. Her yazıcının kapasitesi farklıdır. Bazı yazıcılar ile 1000 sayfa baskı yapmak mümkün iken bazıları 2500 baskıya kadar çıkabilir.

Toner satın alırken firmanın güvenilir olması önemlidir. Bazı firmalar %40 dolu olan tonerleri, tam dolu toner adı altında satmaktadırlar. Bu firmalara karşı dikkatli olmakta fayda var.

Blog Son Eklenenler
Brother Yazıcının Drum Ünite, tamburu ve toneri nasıl sıfırlanır?
Brother Yazıcınızın, Tamburu, Drum Ünitesi ve Toneri nasıl sıfırlanır? Brother yazıcınız var ve toneri bittiğinde, değiştirdiğiniz halde yazıcınız tonerin bittiğini göstermeye devam ediyor.  Problem Değil kısaca bu durumun nasıl düzelteceğinizi anlatıyoruz. Bazen Brother Marka yazıcıların mekanik olarak bu tip hatalar verebilir ve toner ve drum ünitesini değiştirdiğiniz halde Toneri Değiştir, Toner Az Hatası göstermeye devam eder. Eğer bu problemle karşılaştıysanız, söz konusu tonerin Orijinal brother toner veya Muadil brother toner uyumlu olması ile alakalı bir problem yoktur, bu arıza belli belirsiz oluşur. Her iki durumda da, çözüm basittir. Yazımızın devamında bu basit adımlarla hızlıca çözüme ulaşın. Brother yazıcınızın tonerini sıfırlama talimatları;
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.