x
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
BROTHER DCP-1511 Muadil Toner Özellikleri

BROTHER DCP-1511 Muadil Toner Özellikleri

14.06.2021

Ofislerin baş aktörü yazıcılar, her ofiste iş yükünün önemli bir bölümünü  yüklenmektedir. Bunun için  farklı bütçe ve  kullanım alanına  göre, uygun olan yazıcı ve  toner tercihlerine  göre,  farklı  yazıcı modellerine ulaşmak mümkün. Örneğin, Brother DCP-1511  yazıcıya uyumlu olan muadil toner,  piyasada  yeni ve fabrikasyon üretimi olarak rahatlıkla bulunuyor. Brother DCP-1511 Muadil Toner kullanımı gerektiğinde ise, daha önce hiç kullanılmamış ve yenilenmemiş kapalı pakette satışa sunulmaktadır.

Söz konusu yazıcıya uyumlu olan muadil toneri, kullanıcıya üzerinde koruma bandı ve kenar plastiği takılı şekilde Text Toner kutusunda teslim ediliyor. Ofislerde sıkça kullanılan yazıcılar ofis yükünün büyük bölümünü yükleniyorlar. Bu anlamda sık kullanılıyor ve toner tüketimi de bir hayli fazla oluyor. O nedenle, kullanılacak sarf malzemelerinin sorunsuz kullanılabilmesi için dikkatli olmak gerekiyor.

Örneğin, muadil toner ve kartuşları 1. sınıf kaliteli parçalardan üretildiği için tekrardan dolum yapılmaya uygun biçime sahiptir. Söz konusu tonerlerinizi kullandıktan sonra, boş olan kartuşlarınıza toner dolum da yaptırmanız olanaklı. Muadil tonerler de tam kapasite ile dolu olduğundan, orijinal tonerlerle, aynı performansa sahiptir.

Bahsi geçen tonerlerin belirtilen baskı kapasitesi, ISO standartlarında ve  sayfanın %5’i dolu olacak şekilde hesaplanıyor. Brother DCP-1511 yazıcıya uyumlu olan muadil tonerlerde bir sıkıntı veya herhangi bir sorun olması durumunda ücretsiz kargo ile iade edebiliyor veya değiştirilebiliyor.

NEDEN TEXT TONER :

Text Toner marka tonerler, fabrikasyon üretimi ile piyasada satılıyor ve içinde koruma bantları bulunuyor. Kullanımda ve satışta olan bu ürün oldukça ilgi görüyor. Text Toner marka tonerler, sonradan dolum yapılmış üzerinde koruma bantları bulunmayan silik baskı veren tonerlerden çok farklı ve kaliteli bir sarf ürünüdür.

Söz konusu ürünler alınacağında dikkat edilmesi gereken önemlisi unsur; sayfa çıktı kapasitesi ile baskı kalitesinin orjinali ile aynı olmasıdır. Buna uygun toner seçimi yapmanız halinde, işinizi oldukça sağlama almış olacaksınız.

TEXT TONERİNİN DİĞER ÖZELLİKLERİ:

- Orijinal toner ile baskı sayısı aynı kalitededir.

- Text Toner, kullanıcıya garantili olarak satılmaktadır.

- Doluma göre, ortalama yüzde 70 oranında tasarruf sağlar.

- Text Toner tonerlerinin fiyatları orijinal toner fiyatlarına göre, daha uygundur.

- Text Toner, tonerinin bir diğer özelliği ise, ekonomik alınmasına rağmen, toner bittikten sonra yeniden  dolum yapılabiliyor olması.

- Özellikle sayısal olarak fazla kullanılan yazıcılar için de tercih edilen Text Toner, hem  kullanıcılara hem de ülke ekonomisine önemli katkı sağlıyor.

Blog Son Eklenenler
Brother Yazıcının Drum Ünite, tamburu ve toneri nasıl sıfırlanır?
Brother Yazıcınızın, Tamburu, Drum Ünitesi ve Toneri nasıl sıfırlanır? Brother yazıcınız var ve toneri bittiğinde, değiştirdiğiniz halde yazıcınız tonerin bittiğini göstermeye devam ediyor.  Problem Değil kısaca bu durumun nasıl düzelteceğinizi anlatıyoruz. Bazen Brother Marka yazıcıların mekanik olarak bu tip hatalar verebilir ve toner ve drum ünitesini değiştirdiğiniz halde Toneri Değiştir, Toner Az Hatası göstermeye devam eder. Eğer bu problemle karşılaştıysanız, söz konusu tonerin Orijinal brother toner veya Muadil brother toner uyumlu olması ile alakalı bir problem yoktur, bu arıza belli belirsiz oluşur. Her iki durumda da, çözüm basittir. Yazımızın devamında bu basit adımlarla hızlıca çözüme ulaşın. Brother yazıcınızın tonerini sıfırlama talimatları;
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.